mier-dummyprijs

Schoolreisje Noordwijk

Dag Noordzee!

Dag Noordzee! Noordwijk. Een actieve dag op het strand en in de duinen van Noordwijk. Al jaren een populaire schoolreisbestemming. Dit gevarieerde programma biedt voor ieder wat wils.

Hier vind je ruimte, frisse zeelucht en weidse uitzichten: een fantastische plek om met je hele klas lekker uit te waaien. Het strand en de duinen van Noordwijk bieden alles om deze schoolreis tot een geslaagde dag te maken.
Dag Noordzee! is een afwisselende schoolreis en erg leuk om met je hele klas te doen!

Verschillende activiteiten per leeftijdsgroep die zoveel mogelijk op het niveau van de leerlingen worden begeleid.

Actief een dag buiten: uitwaaien, lol maken en beleven hoe slim de natuur in elkaar zit!

Voorafgaand aan de schoolreis ontvangt u een draaiboekje met alle benodigde voorinformatie om van deze schoolreis een succes te maken.

JA, ONZE SCHOOL WIL DIT SCHOOLREISJE!

Korren & de Reis van de 1001 badeendjes

Met de hele klas vanaf het strand vissen met een groot sleepnet op o.a. visjes, garnalen, krabbetjes. Altijd weer een spannend avontuur, waarin de kinderen zich goed kunnen uitleven! Ook volgen zij een rubber badeendje op zijn weg door de oceanen en ervaren welke spannende avonturen deze onderweg allemaal beleeft.

Deze activiteiten worden verzorgd op het niveau van groep 1-2. Kinderen komen maximaal tot hun enkels in het water, waardoor dit een veilige activiteit is.
eekhoorn-noten

In de duinen

Lang leve de Eekhoorn!

Kruip in de huid van de eekhoorn: hoe ziet een eekhoorn eruit, wat eet een eekhoorn, waar woont hij en voor wie moet hij heel goed uitkijken?

Strandprogramma

Korren & de Reis van de 1001 badeendjes

Met de hele klas vanaf het strand vissen met een groot sleepnet op o.a. kleine visjes, garnalen, krabbetjes. Altijd weer een spannend avontuur, waarin de kinderen zich goed kunnen uitleven! Ook volgen zij een rubber badeendje op zijn weg door de oceanen en ervaren welke spannende avonturen deze onderweg allemaal beleeft.

Deze activiteiten worden verzorgd op het niveau van groep 3-4. Kinderen komen maximaal tot hun enkels in het water waardoor, dit een veilige activiteit is.
vos-tabje

Duinprogramma

Lang leve de Vos!

Kruip in de huid van een vos en ontdek hoe slim en handig deze roodbruine ‘rekels’ zijn!

Korren & de Reis van de 1001 badeendjes

Deze activiteiten worden verzorgd op het niveau van groep 5-6. Kinderen komen maximaal tot hun knieën in het water, waardoor dit een veilige activiteit is.
mier-tab

In de duinen

Lang leve de Mier!

Kruip in de huid van de mier: ontdek waar kleine diertjes, door goed samen te werken, groot in kunnen zijn!

Korren & Bruinvis EHBO & Bruinvis Survival Game

Met de hele klas vanaf het strand vissen met een groot sleepnet op o.a. kleine visjes, garnalen en krabbetjes is altijd weer een spannend avontuur, waarin de kinderen zich goed kunnen uitleven!

De laatste jaren spoelen er helaas steeds meer Bruinvissen aan langs de Nederlandse kust. Wat moet je doen als je zelf een aangespoelde bruinvis vindt? Leer alles over Bruinvis EHBO en pas deze kennis direct toe in de Bruinvis Survival Game!

Deze activiteiten worden verzorgd op het niveau van groep 7-8. Kinderen komen maximaal tot hun knieën in het water, waardoor dit een veilige activiteit is.
wolf-tabs

Duinprogramma

Lang leve de Wolf!

Kruip in de huid van de wolf: wanneer ze binnenkort ook in Nederland gaan leven, weet jij tenminste hoe een wolf eet, denkt en leeft.

Dag Noordzee! bestaat uit een dagdeel Duin en een dagdeel Strand, met tussen de middag een Pauze.

Alle klassen houden pauze op het strand. Klassen die ‘s ochtends het programma in de duinen hebben gevolgd, vertrekken rond het middaguur naar het strand. Op het strand krijgen de leerlingen per klas een eigen plek waar ze hun tassen kunnen neerzetten en kunnen eten.

Bij het strandpaviljoen kunt u vooraf via de Natuurschool een patatje, ijsje o.i.d. voor de hele groep bestellen.

Het lunchbestelformulier vindt u in het draaiboekje dat u ontvangt nadat u gereserveerd heeft.

JA, ONZE SCHOOL WIL DIT SCHOOLREISJE!

Voor wie Groep 1 t/m 8
Waar/wanneer Noordwijk, van april t/m begin oktober
Groepsgrootte Maximaal 10 groepen op 1 dag (ca. 300 leerlingen)
Tijden Van 10:00 tot 15:00 uur
Vervoer Bus(sen) en/of auto’s moeten hele dag beschikbaar zijn voor leerlingenvervoer
Bijzonderheden Gratis toiletten, strandpaviljoen met o.a. ijs/patat
Prijzen Leerlingen € 14,00 p.p.; Begeleiding € 6,00 p.p.

dummy

Startpunt A Natuurschool Noordwijk Duinen