Missie van de Natuurschool

Deelnemers van alle leeftijden verwelkomen en uitdagen om de natuur te gaan beleven zoals je nooit eerder hebt gedaan, zodat alle zintuigen worden geprikkeld en open gaan staan voor nieuwe indrukken en ervaringen die je leven zullen gaan verrijken.

Dit zijn de principes die we elke dag gebruiken om onze missie te realiseren

Voor onze schoolreizen, excursies en andere activiteiten

Het is onze uitdaging om altijd de meest verrassende, doeltreffende en tot de verbeelding sprekende activiteiten te bedenken, vorm te geven en te presenteren waardoor de natuur echt voor je gaat leven. Dat is onze passie, dat houdt ons scherp en enthousiast, elke dag weer.

excursies voortgezet onderwijs

Voor onze klanten

Onze klanten zijn klein en groot, van vier jaar tot jong volwassene en ouder. Vanaf het eerste ‘hallo’ voelen we ons bij hen betrokken, lachen we met ze en geven we ze het gevoel ‘welkom’ te zijn bij ons en in de natuur. Ze komen om verrast te worden, om wat te leren en dat alles vooral ’met elkaar’.

Voor onze medewerkers

Onze medewerkers zijn meer partners dan medewerkers. Werken voor de Natuurschool is meer dan een baan of dat nu voor een seizoen is of voor een aantal jaren. Het is een passie! Met z’n allen omarmen we de diversiteit van het werken met onze klanten, de natuur en met elkaar. We behandelen elkaar altijd met respect en empathie en houden elkaar hieraan.

Voor onze omgeving en ons succes

We zijn er van overtuigd dat wanneer wij ons houden aan bovenstaande principes, we succes zullen hebben dat weer uitstraalt op onze omgeving: m.a.w. onze klanten, partners, natuur-organisaties en bovenal ‘de natuur’ zelf. Het soort succes dat er ook voor zorgt dat de Natuurschool tot in lengte van jaren kan blijven groeien en bloeien.