JA, ONZE SCHOOL WIL DIT SCHOOLREISJE!

Coole schoolreisjes

Schoolreisjes van de Natuurschool wholesale nba jerseys vind je langs de Nederlandse kust en op het Duitse waddeneiland Borkum. Het aanbod is wholesale mlb jerseys uiteenlopend van wadlopen en sleepnetvissen tot een dagje uit naar Borkum. Strand, zee, duinen en bos: ontdek hoe divers de natuur is. Plezier gegarandeerd!

Kies hier uw schoolreisbestemming.

excursies voortgezet onderwijs

Prijzen Basisonderwijs (BO)

Prijzen gelden voor het schooljaar 2016/2017.
Per reservering betaalt wholesale baseball jerseys u eenmalig € 35,00 reserverings- kosten. Reserveert u meerdere dagen, dan brengen wij u de reserveringskosten maar één keer in rekening.

Alle bestemmingen (behalve Borkum)

€14,00 heel programma per leerling
€  9,00 half programma per leerling (alleen mogelijk voor groep 1 en 2)
€  6,00 per begeleider (leerkracht/ouder)

Borkum

De prijzen voor Borkum zijn inclusief de veerboot Eemshaven-Borkum-Eemshaven en het treintje op Borkum.

€ 27,50 per leerling
€ 22,50 per wholesale mlb jersey China begeleider (leerkracht/ouder)

Flyer Basisonderwijs

Hierin vindt u alle informatie van alle Natuurschool schoolreisjesbestemmingen en prijzen beknopt op twee A4tjes. Wilt u ons aanbod compact en kleurrijk bekijken, download dan hier de Flyer Schoolreisjes Basisonderwijs

Souvenirs

In de pauze kunnen leerlingen in cheap womens dallas cowboy jerseys ons kleine (strand)winkeltje verschillende, leuke souvenirs kopen als herinnering aan de schoolreis. Er is een nieuwe, door de Natuurschool zelf ontworpen, Zeehondenpen in ons assortiment gekomen. Tevens zijn er zeehonden-knuffels en originele ansichtkaarten van de duin-, bos- en stranddieren te koop.
(De prijzen varieren tussen €1,- en €5,-; souvenirs worden niet aangeboden op authentic stitched jerseys cheap Borkum)

schoolreis recensie