excursies-natuurschool

Excursies Voortgezet Onderwijs

Coole excursies

Een dag erop uit met de Natuurschool: Excursies voor alle leerlingen van klas 1 tm 3. Elkaar beter leren kennen, pret hebben en zien hoe bijzonder de natuur is. Op 2 locaties in Nederland, langs de Nederlandse kust. Wadlopen, sleepnetvissen, steiger vissen, de Coole Walvisjagers etc. Ga er actief op uit met je klas! Ook zeer geschikt voor introductie-programma’s.

De Natuurschoolreisjes- en excursies voor 2022 zijn nu te boeken! Vanaf 18 april is locatie Noordwijk weer open, vanaf 9 mei locatie Lauwersoog.

Kies op het kaartje uw excursie-bestemming.

VO-scholen kunnen gebruik maken van CJP. Wanneer u dit bij reservering aangeeft, maken wij voor u de weborder compleet. Zo kunt u uw CJP-budget inzetten voor een excursie bij de Natuurschool.

CJP budget inzetten voor een excursie met de natuurschool!

excursies voortgezet onderwijs

Prijzen Voortgezet Onderwijs

Prijzen gelden voor schooljaar 2022. Per reservering betaalt u eenmalig € 35,00 reserveringskosten. Reserveert u meerdere dagen, dan brengen wij u de reserveringskosten maar één keer in rekening.

Alle bestemmingen

€ 14,50 heel programma per leerling
€   6,50 per begeleider (docent/ouder)

Flyer Voortgezet Onderwijs