excursies-natuurschool

Excursies Voortgezet Onderwijs

JA, ONZE SCHOOL WIL DEZE EXCURSIE!

Coole excursies

Een dag erop uit met de Natuurschool: Excursies voor alle leerlingen van klas 1 tm 3. Elkaar beter leren kennen, pret hebben en zien hoe bijzonder de natuur is. Op 3 locaties in Nederland, langs de Nederlandse kust. Wadlopen, sleepnetvissen, steiger vissen, de Coole Walvisjagers etc. Ga er actief op uit met je klas! Ook zeer geschikt voor introductie-programma’s.

Kies op het kaartje uw excursie-bestemming.

VO-scholen kunnen gebruik maken van CJP. Wanneer u dit bij reservering aangeeft, maken wij voor u de weborder compleet. Zo kunt u uw CJP-budget inzetten voor een excursie bij de Natuurschool.

CJP budget inzetten voor een excursie met de natuurschool!

excursies voortgezet onderwijs

Prijzen Voortgezet Onderwijs

Prijzen gelden voor 2020. Per reservering betaalt u eenmalig € 35,00 reserveringskosten. Reserveert u meerdere dagen, dan brengen wij u de reserveringskosten maar één keer in rekening.

Alle bestemmingen

€ 14,50 heel programma per leerling
€   6,50 per begeleider (docent/ouder)

Flyer Voortgezet Onderwijs

Hierin vindt u alle informatie van alle Natuurschool excursiebestemmingen en prijzen beknopt op twee A4tjes. Wilt u ons aanbod compact en kleurrijk bekijken, download dan hier de Flyer Excursies Voortgezet Onderwijs

Souvenirs

In de pauze kunnen leerlingen in ons kleine (strand)winkeltje verschillende, leuke souvenirs kopen als herinnering aan de excursie. Er is een Zeehondenpen die door de Natuurschool zelf ontworpen is. En er zijn leuke zeehondjessleutelhangers nieuw in ons assortiment! Tevens zijn er originele ansichtkaarten van de duin-, bos- en stranddieren te koop.
(De prijzen varieren tussen €1,- en €4,-; souvenirs worden niet aangeboden op Borkum)

 
schoolreis recensie